Dezvoltarea și menținerea unei prezențe profesionale este vitală pentru succesul tău ca agent imobiliar. Imaginea ta va fi proiectată prin intermediul tău, așa că ia aminte la următoarele:

Aspectul să fie îngrijit: îmbrăcăminte, păr, accesorii, machiaj. Ar trebui să fie adecvat pentru birou dar și pentru activități de teren. Evită parfumuri puternice și îmbrăcăminte revelatoare (adică nimic prea strâmt, prea scurt sau prea mic).

La întâlnirile față-în-față – să ai contact vizual direct și un limbaj pozitiv al corpului. Încearcă să fii atent, captivant, politicos.

Marketingul și materialele publicitare: folosește poze de calitate și text convingător, fără greșeli gramaticale sau de ortografie.

La apelurile telefonice – folosește fraze articulate, captivante, politicoase.

Prezența web – planifică-ți cu atenție site-ul web cu tot conținutul acestuia, precum și angajarea în platformele social media. Fără greșeli gramaticale și de ortografie; textele sau articole să fie corelate cu nivelul categoriei de clienți țintă. La fel și în cazul comunicărilor scrise: scrisori, email-uri, pliante.

Nu uita că orice postare vei avea pe internet – fie de afaceri sau din viața personală – durează pentru totdeauna.

Advertisements