Este bine de stiut ca atunci cand un proprietar ofera un imobil la vanzare unei agentii imobiliare, agentul imobiliar care preia imobilul respectiv nu-i acorda intreaga atentie pentru finalizarea vanzarii datorita faptului ca acest imobil mai este preluat de n agentii imobiliare , iar lipsa unui contract care sa-i oferte o anumita siguranta a vanzarii isi va spune cuvantul. Putem preciza ca acest tip de imobil nu beneficiaza de atentia, publicitatea si promovarea de care are nevoie datorita multitudinii de oferte care trebuiesc sa fie acoperite de-a lungul timpului.

De aceea compania RE/MAX Premium propune viitorilor vanzatori care doresc ca proprietatile lor sa fie vandute intr-un timp mai scurt, incheierea unui contract de exclusivitate cu proprietarii de imobile in care promovarea unei proprietati se va face la un inalt nivel profesional pe o multitudine de canale informationale ( siteuri imobiliare, promovari in ziare de specialitate, colaborari cu alte agentii imobiliare si multe alte canale ) lucru care va duce la cresterea sanselor de vanzare a proprietatii imobiliare luate in exclusivitate.

  1. Agentia imobiliara prin intermediul unui consultant profesionist asigura vizionarea, precum si prelucrarea pozelor, imaginilor exterioare si interioare a imobilului.
  2. Consultantul imobiliar identifica necesitatile proprietarului, stabileste pretul de piata si conditiile de vanzare.
  3. Agentia pentru oferta exclusiva va avea plasat un banner pe care va fi specificata mentiunea DE VANZARE sau DE INCHIRIAT in functie de oferta proprietarului, fiind mult mai vizibil din exterior.
  4. Agentia va promova oferta exclusiva cu poze si detalii pe urmatoarele siteuri imobiliare:

Pe toate aceste siteuri ofertele exclusive vor avea mentiunea de “comision 0” pentru cumparator si va fi afisata valoarea procentului de comision oferit de catre agentia exclusivista agentului colaborator care introduce un comparator.

  1. Oferta exclusiva va fi publicata gratuit pe cheltuiala Agentiei in site-urile de profil, pe toata durata contractului avand aceleasi mentiuni trecute ca si pe siteuri.
  2. Oferta exclusiva va fi oferita la vanzare tuturor agentilor colaboratori din reteaua RE/MAX precum si celor din afara retelei.
  3. Agentia va lista gratuit ofertele exclusive in portalul http://www.remax.ro, http://www.imobiliare.ro, plus multe alte site-uri cu care colaboram, acolo unde consultantii RE/MAX vor putea vizita permanent ofertele exclusive in vederea colaborarii. Acestor agenti imobiliari agentul imobiliar care are exclusivitatea va oferi jumatate din comisionul perceput de la vanzator.
  4. Agentia va trimite oferta exclusiva prin mail tuturor agentilor imobiliari care fac parte din reteaua RE/MAX Romania.
  5. Agentia va trimite periodic clientului vanzator raportul legat de promovarea proprietatii, clientii care au fost interesati de proprietate, unde a fost promovata proprietatea, paginile web unde a fost postata si va informa clientul vanzator prin oferta scrisa ori de cate ori va primi un pret de la un potential client cumparator.

Ai un imobil de vanzare sau de inchiriat ?

Nu ezita ca sa ne contactezi pentru a-ti vinde proprietatea intr-un mod profesionist.

Gheorghe Craciun

Consultant Imobiliar RE/MAX

Tel: 0737 670 630 / 0754 457 950

E-mail: gheorghe.craciun@remax.ro

http://www.consiliereimobiliara.wordpress.comsemnaturi-premium_110x433

 

 

Advertisements