RE/MAX Premium va ofera cu comision 0% la cumparare o casa frumoasa, plina de personalitate, situata la 15 minute de Cluj-Napoca, in satul Corusu.
Cu o suprafata utila de cca 150 mp, casa a fost construita in anul 2011 acordand atentie considerentelor de ordin practic si estetic, deopotriva. Este o casa spatioasa, luminoasa, inteligent compartimentata si finisata cu bun gust. Bucataria, oarecum separata de zona de zi, face totusi corp comun si unitar cu sufrageria si cu spatiul destinat luarii mesei. In afara acestor functiuni, la parter mai exista si o baie, iar la etaj sunt 3 dormitoare si o baie mai mare, precum si o terasa larga, cu priveliste spre curtea acoperita cu gazon si “colorata” cu flori.
Casa este dotata cu doua centrale termice, una pe lemne si cealalta pe gaz, in curte exista o fantana cu apa de izvor si jos, sub o parte a casei (datorita terenului usor inclinat), se gaseste o pivnita spatioasa, proiectata initial ca bucatarie.
O parte a terenului este acoperita, dupa cum am spus, cu iarba, flori si pomi, pe cand de cealalta parte a casei se afla “ograda”, care in momentul de fata adaposteste 4 caini ciobanesti uriasi si cateva “inaripate” bune la casa omului. Per total, un teren de cca 600 mp extrem de eficient si de util amenajat.
Va invit sa veniti sa o vedeti cu ochii vostri!

PRET: 105,000 € (704.7 € / mp); EXCLUSIVITATE – COMISION 0% pentru Cumparator

utilitati-harta

semnaturi-premium_110x433

Advertisements