Aglomeratia, lipsa de locuri de parcare, traficul intens, praful… toate astea sunt neajunsurile inevitabile ale vietii la oras. Ei bine, RE/MAX Premium va imbie (fara comision de la cumparator) sa vizitati o proprietate ce imbina eficient atractia intravilanului cu tihna suburbiei, confortul unui apartament modern cu avantajele unei curti spatioase si aerisite, in care copiii se pot juca in siguranta si parcarea masinii nu iti mai provoaca batai de cap.
Situat la etajul al doilea al unei vile cu doar 4 apartamente, locuinta pe care v-o prezentam masoara aproape 160 mp dispusi pe 2 niveluri: la primul nivel un living luminos si elegant mobilat, o bucatarie moderna utilata cu aparatura de inalta calitate, o baie spatioasa cu cada si cabina de dus, ambele cu hidromasaj si care are iesire pe balcon, alaturi o camera micuta ce poate fi folosita ca dressing sau ca birou si inca o camera pentru copii, foarte mare si frumos mobilata, gata pregatita sa-si intampine micul sau mica stapana. La mansarda (unde se ajunge pe o scara in spirala) se afla un hol cu logie, o baie, un dormitor urias, cu pat matrimonial si dulapuri incastrate in zid de o parte si de alta a patului (foarte mult spatiu de depozitare), plus un dressing de peste 12 mp, care poate fi transformat intr-un dormitor suplimentar.
Apartamentul a fost astfel amenajat incat se poate imparti in doua apartamente complet separate, cu accese diferite din casa scarilor. Un mare avantaj pentru familiile cu copii, care anticipeaza momentul in care “tineretul” va dori sa devina “independent”.
Una peste alta, e un apartament pe care va indemn sa il vizitati, pentru ca veti avea o surpriza mai mult decat placuta!

PRET – 150,000 € (949.37 € / mp) EXCLUSIVITATE – COMISION 0% la cumparator

utilitati-harta

semnaturi-premium_110x433

Advertisements